3.3 C
Deurne
vrijdag 2 december 2022
Home- ZeilbergOude tijden herleven met 65 jaar kermis in de Zeilberg

Oude tijden herleven met 65 jaar kermis in de Zeilberg

De kermis in de Zeilberg bestaat 65 jaar en dat wordt gevierd met een speciale editie van de kermis van zaterdag 3 t/m dinsdag 6 augustus. Bij verschillende middenstanders in de Zeilberg zijn speciale kortingsmunten te krijgen en op zaterdagmiddag kun je bij de opening van de kermis om 13.30 uur op de foto met Phoxy, de mascotte van PSV.

Op zondag kun je een nostalgische familiefoto laten maken en om 16.00 uur is er een optreden van Clown Makkie. ZSV houdt tijdens de kermis op dinsdagmiddag om 14.00 uur een voetbalactiviteit en om 16.00 uur is er de prijsuitreiking van de kleurplatenwedstrijd.

Laatste avonden Metro

Op vrijdag- en zaterdagavond is de Metro nog twee laatste avonden open en kun je je oude munten inleveren. In samenwerking met Café ’t Vertierke is er vrijdag tot en met maandag een kermisprogramma met livemuziek. Op vrijdagavond en maandagmiddag treedt de band 3-Cover op, op zaterdagavond herleven oude tijden met een optreden van La Vita en zondagavond is het de beurt aan Citylight.

Apollo

Daarna is er geen geen Jinx of Metro meer, maar de uitgaansgelegenheid aan de Blasiusstraat gaat weer Apollo heten. Dit meldt het Zeilbergse dorpsblad Het Kontakt. Eigenaar Mario Martens kiest hiermee voor de naam waarmee zijn ouders ooit hun zaak opstartten. Wat er in de toekomst precies gaat gebeuren in het pand is nog onduidelijk.

Zeilbergse Biercantus

Ook Café Brightside heeft een speciaal kermisprogramma met optredens op vrijdag van Black Cadillac en Dansado & De Feestneger. Op zaterdag is er muziek van Steam en DJ Galaga, op zondag treden Emptyfield en Noise Cartel op, maandag is de beurt aan Strike 2 en Zanger Kafke en op dinsdag wordt afgesloten met de Zeilbergse Biercantus en een optreden van Sefa.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen