Deurne voor elkaar. ..." />
1.6 C
Deurne
donderdag 8 december 2022
Home- DeurneOverweldigende belangstelling voor vrijwilligers event

Overweldigende belangstelling voor vrijwilligers event

In de hal van het gemeentehuis werd zaterdag een vrijwilligers event georganiseerd door Deurne voor elkaar. Deze eerste editie werd geïnitieerd door de LEV groep omdat ze graag iets terug willen doen voor de vele Deurnese vrijwilligers. Tegelijk kregen de verschillende verenigen die het van vrijwilligers moeten hebben de kans zich te presenteren. De opkomst was overweldigend.

Het aanbod van verenigingen en organisaties was divers. Van organisaties die hulp bieden aan mensen met een hulpvraag zoals Humanitas, De Zorgboog, MEE en ORO tot aan verenigingen die voor ontspanning zorgen zoals het Shantykoor, de Heemkundekring en de Ossenbeemd. De gehele middag waren er workshops te volgen zoals Creatief denken en Mindfulness. Ook konden mensen een rondleiding krijgen door het gemeentehuis. De middag werd afgesloten met een loterij waarbij iedereen kans maakte op een leuke attentie, geschonken door diverse ondernemers uit Deurne.

Wethouder Marnix Schlösser sloot samen met Petra Mennes van de LEV groep de middag af. Ze konden terug zien op een zeer geslaagde middag die door dit succes zeker nog weer vaker georganiseerd zal worden.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen