11.4 C
Deurne
donderdag 18 april 2024
Home- DeurneParty van Sinterklaas neemt kinderen mee op interactief avontuur tijdens twee shows...

Party van Sinterklaas neemt kinderen mee op interactief avontuur tijdens twee shows in Deurne

Na het succes van eerdere shows is De Party van Sinterklaas op woensdag 29 november terug in Deurne met twee nieuwe voorstellingen. Ook is er net als vorig jaar een spaaractie in samenwerking met Deurnese winkeliers, waarbij je korting kan krijgen voor de toegangskaartjes.

De Party van Sinterklaas is een groot eigentijds feest waarbij interactie en beleving centraal staan. Voor de optredens van dit jaar is een gloednieuwe Sinterklaasshow geschreven, waarin er paniek uitbreekt als één van de pieten de sleutel kwijt is van de kluis waarin Sinterklaas al zijn belangrijke spullen bewaart. Lukt het goochelaar Bart en de pieten om met behulp van de kinderen de sleutel terug te vinden?

Spaaractie
Organisator Bart Verhees: “Vorig jaar was de eerste keer dat er gespaard kon worden voor onze shows, dat was een daverend succes. Ik ben dan ook blij dat we wederom dit breed gedragen evenement kunnen organiseren. Ook dit jaar kan er namelijk gespaard worden voor korting bij de lokale winkeliers. Van Deurne, voor Deurne.”

Ook Centrummanager Peter Thijssen vindt de spaaractie een mooie toevoeging aan de Party van Sinterklaas: “Voor deze Sinterklaasshow kun je sparen voor 7 euro korting per kaartje. Je ontvangt bij alle deelnemende winkels in het centrum van Deurne bij iedere besteding van 5 euro één spaarzegel. Heb je tien zegels? Dan heb je een volle spaarkaart en ontvang je direct 7 euro korting op je ticket.”

De spaarkaarten zijn verkrijgbaar bij alle deelnemende winkels in het centrum van Deurne. Bij de Hema aan de Wolfsberg 15 in Deurne kun je de volle spaarkaarten inwisselen voor de kortingsvoucher van 7 euro. Ook de spaarkaarten van vorig jaar zijn nog geldig.

Er zijn van de Party van Sinterklaas op woensdag 29 november twee shows, één om 13.30 uur en één om 16.00 uur. Elke show duurt 70 minuten. Meer informatie vind je op departyvansinterklaas.nl.

Foto: Denise van Duren

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen