11.4 C
Deurne
vrijdag 31 maart 2023
Home- DeurneParty van Sinterklaas shows gaan niet door vanwege nieuwe coronamaatregelen

Party van Sinterklaas shows gaan niet door vanwege nieuwe coronamaatregelen

Een enorme domper voor de kinderen maar ook voor alle mensen die meewerken aan de shows van de Party van Sinterklaas. Door de nieuwe coronamaatregelen die afgelopen vrijdag bekend werden, is het niet mogelijk om binnen de regels de shows uit te voeren die stonden gepland op woensdag 1 december om 13.30 uur en 16.00 uur.

Het Cultuurcentrum in Deurne zou morgen helemaal in het teken staan van Sinterklaas. De Party van Sinterklaas is een eigentijdse Sinterklaasshow waarbij interactie centraal staat. Samen met goochelaar Bart zouden de bezoekers op magisch avontuur gaan met optredens van onder meer DéDé Dance, Piet Patcho, Clown Dico en Sinterklaas.

Teleurstelling
Organisator Bart Verhees “Alles was klaar om twee spettende Sinterklaasshows te vieren. Maar helaas, wederom maanden werk voor niets. Al blijf ik het wel het ergste vinden voor alle kinderen. Voor hen alweer een teleurstelling, weer iets wat niet door gaat. Na de persconferentie hebben we alle opties herhaaldelijk bekeken, maar we konden niet anders dan annuleren. Het risico is te groot, het moet één groot feest zijn en we moeten niet achteraf te horen krijgen dat er besmettingen uit zouden komen.”

Goed nieuws
Toch er is ook goed nieuws. Kaartjes die mensen hebben gekocht voor de shows van 1 december, blijven geldig voor de shows volgend jaar. Mensen die liever hun geld terug willen voor de bestelde kaartjes, kunnen contact opnemen met het Cultuurcentrum Deurne voor teruggave van het aankoopbedrag. Hiervoor kun je een e-mail sturen naar info@ccmvd.nl met de vermelding van je klantnummer en ordernummer.

Ook de spaarkaarten en zegels blijven geldig vertelt centrummanager Peter Thijssen: “Bewaar deze dan ook goed. Volgend jaar zijn deze evengoed nog geldig en te gebruiken. We zijn dan ook blij aan te kondigen dat we in 2022 alsnog twee fantastische Sinterklaasshows kunnen brengen.” De nieuwe shows staan nu gepland op 30 november van volgend jaar om 13.30 en om 16.00 uur in het Cultuurcentrum Deurne.

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen