17.6 C
Deurne
donderdag 13 juni 2024
Home- HelenaveenPeelfeesten Helenaveen met concert Robby Valentine - A tribute to Queen

Peelfeesten Helenaveen met concert Robby Valentine – A tribute to Queen

De Peelfeesten in Helenaveen worden dit jaar muzikaal ondersteunt door onder meer een optreden van Robby Valentine – A tribute to Queen op zaterdag 15 juni. De jaarlijkse feestelijkheden in Helenaveen duren drie dagen met veel activiteiten voor jong en oud en verschillende muziekoptredens.

Op vrijdag 14 juni wordt gestart met een pubquiz. Iedereen die wil deelnemen kan zich opgeven via peelfeesten.nl. In de feesttent treedt zaterdag 15 juni om 20.00 uur de coverband Robby Valentine – A tribute to Queen op.

Zilveren Harp

Robby Valentine scoorde begin jaren 90 met zijn debuut single Over And Over Again, een grote hit in binnen- en buitenland. Zijn eerste album leverde hem zelfs een Zilveren Harp op en succes in Japan. Ook trad hij op als voorprogramma van de soloconcerten van Brian May van Queen.

Super Sunday

Op de laatste dag van de Peelfeesten op zondag 16 juni is er om 11.00 uur de Peelfeesten brunch en aansluitend een ‘Concert in open lucht’ van de Helenaveense muziekvereniging Wilona in samenwerking met de Muziekvereniging De Heerlijkheid uit Sterksel. Daarna kunnen de kids zich uitleven met Super-Sunday en wordt de dag afgesloten met een waterspektakel op het kanaal.

Voorverkoop

Op vrijdag en zondag is de entree gratis. Voor het optreden van Robby Valentine – A tribute to Queen kosten de entreekaarten in de voorverkoop €10.00  en aan de deurverkoop €12.50. Kaarten zijn online verkrijgbaar via peelfeesten.nl en bij Alfred Verhuur in Neerkant, Herberg De Morgenstond in Griendtsveen, Hotel Eetcafé In d’Ouwe Peel in Helenaveen en Eethuis & Cafetaria ’t Veen in Helenaveen.

Win kaarten

Op zaterdag 8 juni kun je ook gratis kaarten krijgen voor het optreden van Robby Valentine bij DMG Radio. Die hele zaterdag kun je tickets winnen wanneer je het Tribute to Queen Alarm hoort. Ben dan de eerste die reageert via 0493-745020 of via Whatsapp op 06-1 66 55 77 3 en je bent gratis bij het concert van Robby Valentine – A tribute to Queen.

Foto: robbyvalentine.nl

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen