13.2 C
Deurne
vrijdag 22 september 2023
Home- DeurnePeelpaspoort voor kinderen genomineerd voor innovatieprijs Agrarische Dagen

Peelpaspoort voor kinderen genomineerd voor innovatieprijs Agrarische Dagen

Het Peelpaspoort voor kinderen dat VVV Land van de Peel onlangs heeft geïntroduceerd, is door een jury van de Agrarische Dagen in Someren genomineerd voor de innovatieprijs. Met het gratis Peelpoort gaan de kinderen op reis waarbij ze allerlei opdrachten uitvoeren en op verschillende plekken een verrassing krijgen. Ze komen ook langs diverse agrarische locaties en het brengt de kinderen in contact met de boer.

Een mooi en vernieuwend initiatief vond ook de jury van de Agrarische Dagen, die het Peelpaspoort daarom heeft genomineerd. Tijdens de Agrarische Dagen op 17 en 18 september wordt in Someren bekend gemaakt of het Peelpaspoort de innovatieprijs gewonnen heeft.

Stempels
Het paspoort is bedoeld voor kinderen van 4 t/m 12 jaar die met het gezin tijdens de zomervakantie erop uit willen in het Land van de Peel. Bij de deelnemende locaties krijgen kinderen een stempel, net als in een echt paspoort. Met opdrachten, puzzels en een kleurplaat is het een activiteitenboekje geworden, volop inspiratie voor een bezoek aan de Peel.

Avonturen delen
Kinderen die deze zomer op avontuur gaan met het Peelpaspoort kunnen ook hun blog, vlog, video of foto van hun avonturen delen en doorsturen naar info@landvandepeel.nl. De leukste inzendingen worden geplaatst op de website www.landvandepeel.nl en social media. Ook komen de winnaars te staan in de regionale krant Groot Peelland. De winnaar wordt na de zomervakantie bekendgemaakt.

Toon Kortoomspark
Het Peelpaspoort is gratis af te halen bij de toeristenbureaus in de Peel (VVV’s, TIP Someren en Toeristisch Laarbeek) en de deelnemende locaties. Dit zijn het Toon Kortoomspark in Deurne, Museum Helmond, het Boerenbondsmuseum in Gemert, Museum Klok & Peel in Asten, Vlindertuin Klein Costa Rica in Someren en de Brabantse Kluis in Aarle-Rixtel.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen