16.1 C
Deurne
maandag 27 mei 2024
Home- DeurnePeelstrekels brengen Deurne in carnavalsstemming met Seniorenmiddag en QUATSJA!-avonden

Peelstrekels brengen Deurne in carnavalsstemming met Seniorenmiddag en QUATSJA!-avonden

Bij carnavalsvereniging De Peelstrekels zijn de voorbereidingen al in volle gang voor de Seniorenmiddag die op zaterdag 4 februari plaatsvindt en de twee QUATSJA!-avonden op de zaterdagen 4 en 11 februari in Cultuurcentrum Deurne.

Bij de Seniorenmiddag kunnen de bezoekers van 13.30 tot 17.00 uur rekenen op optredens van de Raad van 11, de Dansmarietjes, de Prinsengarde, Boy Janssen, Ans en Lies, Marcel Louwers, Ons Jongens, en Jasper van Gerwen. Muzikale omlijsting wordt verzorgd door Niks Mis Mi.

QUATSJA!
Op het programma van de QUATSJA!-avonden staan optredens van de Dansmarietjes, de Raad van 11, het Van Binsbergen Trio, de Prinsengarde, Boy Janssen, Ans en Lies, Marcel Louwers, Jasper van Gerwen en Kuub. Bij beide avonden die beginnen om 19.30 uur zullen De Hôsbengels zorgen voor de muzikale omlijsting.

Kaartjes
Voorverkoop van tickets voor deze evenementen vindt plaats op zaterdag 7 januari van 11.00 tot 12.30 uur in het Cultuurcentrum aan het Martinetplein in Deurne. Kaartjes voor de Seniorenmiddag kosten 10 euro, kaartjes voor de QUATSJA!-avonden 15 euro. Na de voorverkoop zijn kaartjes voor de Seniorenmiddag nog te koop bij Beijers Groente en Fruit, Stationsstraat 11 in Deurne. De kaartjes voor de QUATSJA!-avonden zijn na de voorverkoop bij Nico Jacobs te bestellen via telefoonnummer 06-51381925.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen