5.5 C
Deurne
dinsdag 27 februari 2024
Home- DeurnePenning van Verdienste voor Mien Daniëls en Joke Bohnen

Penning van Verdienste voor Mien Daniëls en Joke Bohnen

Mien Daniëls en Joke Bohnen hebben op woensdag 8 februari uit handen van burgemeester Mak de Penning van Verdienste van de gemeente Deurne ontvangen. Zij krijgen deze penning omdat zij zich al 25 jaar lang inzetten als vrijwilliger bij De Zonnebloem Deurne. De Penning werd uitgereikt tijdens de jaarvergadering van De Zonnebloem in zaal De Zwaan in Deurne.

Beide dames zijn al 25 jaar actief voor De Zonnebloem. Al die jaren hebben Mien Daniëls en Joke Bohnen zich belangeloos ingezet voor de kwetsbare, hulpbehoevende medemens. Zij maken deel uit van een groep vrijwilligers die wekelijks mensen bezoekt om ze uit hun isolement te halen.

Mien Daniëls is daarnaast 20 jaar bestuurslid activiteiten geweest. In die hoedanigheid was zij verantwoordelijk voor alle activiteiten die er voor de mensen werden georganiseerd. Daarnaast gaat zij jaarlijks op pad om sponsoren te werven. Ook heeft ze jarenlang de post verzorgd.

Naast haar wekelijkse huisbezoekjes is Joke Bohnen bij alle activiteiten van De Zonnebloem als gastvrouw aanwezig om alle gasten van een natje en een droogje te voorzien. Daarnaast zorgt zij door haar persoonlijke aandacht ervoor dat de gasten zich op hun gemak voelen. Ook is zij verantwoordelijk voor het bezorgen van de post in de Houtenhoek.

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen