4.5 C
Deurne
dinsdag 29 november 2022
Home- ZeilbergPer bus naar uitwedstrijden en nieuwe trainingspakken voor G-team ZSV

Per bus naar uitwedstrijden en nieuwe trainingspakken voor G-team ZSV

Het G-team van ZSV kan voortaan per bus naar de uitwedstrijden dankzij een subsidie van de Zwaluwen Jeugd Actie, een organisatie die voetbal voor jongeren met een beperking steunt. Afgelopen zaterdag kwam Zuid 2-districtscoördinator Ad van der Burgh van de Zwaluwen Jeugd het certificaat van de subsidie uitreiken voorafgaand aan de wedstrijd het Zeilbergse G-team.

Door deze subsidie hoeven ouders en begeleiders niet meer zelf het vervoer van het G-team naar uitwedstrijden te verzorgen. Iets wat zij in sommige gevallen al zo’n dertig jaar hebben gedaan. Het G-team van ZSV mag in plaats daarvan dit seizoen bij de uitwedstrijden plaatsnemen in een bus die hen naar de plaats van bestemming brengt.

Geweldige bijdrage
Ook hebben de spelers nieuwe trainingspakken gekregen zodat ze er tip top uitzien. “Geweldig dat we dit voor de spelers, hun begeleiders en ouders mogelijk hebben kunnen maken. We bedanken Zwaluwen Jeugd Actie voor de geweldige bijdrage die we hebben mogen ontvangen’, meldt de voetbalclub.

Zwaluwen Jeugd Actie
Lekker kunnen voetballen is voor de meeste kinderen de gewoonste en leukste zaak van de wereld. Helaas is het niet voor alle kinderen vanzelfsprekend. Daarom steunt de Zwaluwen Jeugd Actie het aangepast voetbal van de KNVB. Onder het motto ‘Jeugd voetbalt voor jongeren met een beperking!’ wordt onder meer het jeugdbekervoetbal gehouden. Ook worden met geld dat wordt ingezameld door de Zwaluwen Jeugd Actie projecten gerealiseerd zodat kinderen met een lichamelijke of een verstandelijke beperking toch kunnen voetballen en genieten van het verenigingsleven.

Meer info over het G-voetbal bij ZSV vind je op wakanutgeve.nl/g-voetbal/ of informeer bij coördinator Karel Claassen van G-voetbal ZSV via k.claassen26@kpnmail.nl of telefonisch op 06-23670633.

Foto: ZSV

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen