7.7 C
Deurne
dinsdag 23 april 2024
Home- Deurne Favoriete boek van burgemeester Buter en Twin Towers van Daan in...

[VIDEO] Favoriete boek van burgemeester Buter en Twin Towers van Daan in nieuwe Kids Flits

De jeugdige reporters van de Prodasscholen zijn afgelopen maand weer op pad geweest om het laatste nieuws te verzamelen voor een nieuwe Kids Flits. Deze keer kun je meekijken naar hoe burgemeester Greet Buter haar favoriete verhaal voorlas bij de start van de Kinderboekenweek op basisschool D’n Bogerd in Deurne.

De leerlingen van groep 8A van de Mariaschool in Someren vertellen je alles over TikTok en hoe zij dat ook op school inzetten en de Very Interessant Persoon (VIP) is deze keer Daan van der Steijn uit Deurne die een maquette heeft gebouwd van de Twin Towers die nu door heel Amerika reist.

Meester Mike
Oh ja, Meester Mike van de Mariaschool in Someren heeft ook nog een nieuwtje. Want Moke met wie hij voorheen de Mike & Moke Show presenteerde, heeft de school verlaten omdat hij nu naar de middelbare school gaat. Daarom is Meester Mike op zoek naar een nieuwe medepresentator.

Kid Flits is een initiatief van Stichting Prodas in samenwerking met DMG waarbij maandelijks het nieuws voor en door kinderen wordt gebracht. De afleveringen zijn onder meer te zien via DMG TV op dmgdeurne.nl en worden ook elke maand bekeken door de ongeveer 4.000 leerlingen van alle scholen van Prodas.

Heb je tips voor de redactie van Kids Flits of wil je meehelpen? Stuur dan een mail naar sarah.snep@prodas.nl.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen