14.9 C
Deurne
donderdag 13 juni 2024
Home- DeurnePeter Eijsbouts volgt Tom Oomen op als fractievoorzitter van VVD Deurne

Peter Eijsbouts volgt Tom Oomen op als fractievoorzitter van VVD Deurne

De 53-jarige Peter Eijsbouts is de nieuwe fractievoorzitter van de Deurnese VVD. De fractie heeft hem unaniem gekozen als opvolger van Tom Oomen. De functie was vacant omdat Oomen op 31 mei wordt voorgedragen als wethouder in de gemeente Deurne.

Volgens de toekomstig wethouder Tom Oomen heeft de VVD-fractie met Eijsbouts een goede keuze gemaakt. “Hij is al een hele tijd een stabiele factor in de fractie. Verstandig, verbindend en op zijn tijd een gezonde dosis humor. Ik draag de leiding van de fractie vol vertrouwen over aan Peter!”

Voorkeursstemmen
De nieuwe fractievoorzitter Peter Eijsbouts woont in Vlierden samen met zijn vrouw Yvonne. Sinds 2018 is hij verbonden aan de Deurnese liberalen als commissielid en kwam bij de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen met voorkeursstemmen in de raad. In het dagelijks leven is hij werkzaam als Key Account Manager bij Mega Collections B.V. Daarnaast was hij voorzitter van Stichting MFA ’t Huis in Vlierden en Samen Vlierden, een rol waar hij bij het aanvaarden van het raadslidmaatschap afscheid van heeft genomen.

De plek van Tom Oomen in de gemeenteraad wordt ingevuld door Mark van den Heuvel, die in de vorige periode ook in de raad zat. Het vice-fractievoorzitterschap wordt door Mariëlle Smits-Biemans ingevuld.

Foto: VVD Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen