21.3 C
Deurne
woensdag 19 juni 2024
Home- DeurnePlannen voor vestiging McDonald’s in Deurne op plek Zaal Van de Putten

Plannen voor vestiging McDonald’s in Deurne op plek Zaal Van de Putten

Fastfoodketen McDonald’s wil een vestiging in Deurne openen op de plek waar nu het pand van Zaal Van de Putten staat. Dat blijkt uit een aanvraag van een omgevingsvergunning van het concern voor de bouw van een restaurant op de hoek van de Milhezerweg en de Langstraat in Deurne.

Volgens de ontwerptekeningen zou het gaan om een vestiging van McDonald’s met een McCafé en een drive-in-functie. Het is bedoeling dat klanten met hun auto via de Langstraat in en uitrijden om hun bestelling door te geven en op te halen.

De in- en uitrit zijn al vergund door middel van een beschikking omgevingsvergunning, zo staat te lezen in de bouwontwerpen. Hetzelfde geldt voor het parkeerterrein op twee percelen, waar in totaal 61 parkeerplekken moeten komen.

Om de bouw van de McDonalds-vestiging mogelijk te maken, moet het oude pand van Zaal Van de Putten worden gesloopt. Ook is de bedoeling dat het gasstation op het naastgelegen perceel wordt verhuisd, zodat daar ook ruimte ontstaat voor de parkeerplaatsen van het fastfoodrestaurant.

Foto: Pexels/Trovis Architectuur/Van der Linde Architecten

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen