4.3 C
Deurne
dinsdag 27 februari 2024
Home- DeurnePolitie zoekt brutale dief die er vandoor gaat met fooienpot kapperszaak Tramstraat...

Politie zoekt brutale dief die er vandoor gaat met fooienpot kapperszaak Tramstraat Deurne

De politie is op zoek naar een man die er van wordt verdacht dat hij de fooienpot heeft gestolen bij een kapperszaak aan de Tramstraat in Deurne. Bij de brutale diefstal die vorig jaar op donderdag 7 december plaatsvond, werd onder het oog van twee medewerksters het fooiengeld meegenomen.

Op bewakingsbeelden is te zien dat de man voordat hij de kapperszaak binnenkomt, ook bij naburige panden opvallend naar binnenkijkt. Daarna kijkt de man in de kapsalon en betreedt de zaak. Hij loopt meteen naar de balie en kijkt of er iets in de fooienpot zit.

Knipbeurt
Een medewerkster komt naar de balie en de verdachte spreekt haar aan in gebrekkig Engels/Duits. Het gesprek met de medewerkster en dus ook de stem van de man zijn te horen op de bewakingsbeelden. Hij maakt voor de volgende middag een afspraak voor een knipbeurt en schrijft zijn naam op een papiertje. Als de medewerkster zijn naam in de computer zet, schuift de dief de fooienpot naar zich toe en steekt deze in zijn jaszak. Hij maakt nog kort een praatje met de kapsters en vertrekt dan.

De naam die door de verdachte werd opgegeven, was: Marius Schiller. Dat bleek na verder onderzoek waarschijnlijk een valse naam te zijn, aangezien de informatie niet heeft geleid tot identificatie van de verdachte.

De politie is op zoek naar mensen die de man op de beelden herkennen. Tips kun je doorgeven via de opsporingstiplijn op 0800-6070 of anoniem via 0800-7000. Vermeld bij je tip het zaaknummer: 2023268006. Je kunt ook online je reactie doorgeven via het online tipformulier van de politie.

Foto’s: politie

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen