10.2 C
Deurne
zondag 25 september 2022
Home- DeurnePolitie beëindigt feest met 13 personen in Deurne

Politie beëindigt feest met 13 personen in Deurne

De politie heeft op zaterdagavond in Deurne een feestje beëindigd waarbij de coronaregels werden overtreden. Een agent had gezien dat er een taxibusje een straat inreed. Vlakbij trof de politie even daarna dertien personen aan in een woning die een feestje vierden. Er zijn aan alle aanwezigen bekeuringen uitgedeeld en alle feestgangers zijn naar huis gestuurd.

In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie Deurne-Asten-Someren nog meer bekeuringen uitgedeeld waaronder negentien proces-verbalen voor het overtreden van de avondklok. Om 03:10 uur hield de politie een moeder met dochter aan in een auto. In eerste instantie gaf de moeder aan dat ze haar dochter had opgehaald nadat ze van haar werk kwam en toch langs het adres kwam waar haar dochter verbleef. Nadat de politie doorvroeg  bleek de moeder al thuis te zijn geweest en was ze daarna haar dochter bij een feestje op gaan halen. De zoon van dezelfde vrouw werd toevallig ook nog eens tien minuten eerder bekeurd vanwege het overtreden van de avondklok.

In Someren keek de politie afgelopen nacht vreemd op toen ze een als dinosaurus verklede man zwalkend over het fietspad voorbij zagen komen. De persoon had geen goede reden waarom hij om 02:00 uur nog op straat was en kreeg ook een proces-verbaal.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen