5.8 C
Deurne
maandag 4 maart 2024
Home- DeurneLindsay Gielen brengt thuiswerkers in beweging

Lindsay Gielen brengt thuiswerkers in beweging

Vanwege de lockdown werken nog steeds veel mensen thuis. Lindsay Gielen runt Dans- en Yogastudio Dana in Deurne. Zij bedacht iets voor alle thuiswerkers, want die wandeling met je collega zit er nu ook niet in. Maar met Lindsay blijven thuiswerkers zeker niet stilzitten.

“Ik denk dat we er allemaal naar hunkeren om elkaar weer te zien zonder een beeldscherm ertussen. Daarom ga ik naar mensen toe om bij ze op de stoep samen te bewegen”, vertelt Gielen in LunchTim op DMG radio.

‘Enthousiast en dankbaar’
De thuiswerkers reageren positief op de actie. Gielen: “Ze zijn heel enthousiast en vooral dankbaar. Je hebt weer even een praatje en kunt inspelen op de behoeften van die ene persoon. Dat is fijn. Het loopt op dit moment zo goed dat we nog wat bussen bij moeten gaan bestellen, denk ik.” Veel bedrijven overwegen om het thuiswerken in stand te houden na de coronatijd. Gielen overweegt om haar initiatief voort te zetten na de crisis. “Ik vind het één op één werken heel prettig. In deze periode heb ik ontdekt dat dit heel goed bij me past.”

Foto: Lindsay Gielen

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen