23.6 C
Deurne
zaterdag 2 juli 2022
Home- DeurnePolitie geeft in Deurne bij wegafzetting na ongeval 3 automobilisten bekeuring

Politie geeft in Deurne bij wegafzetting na ongeval 3 automobilisten bekeuring

De politie heeft zaterdagochtend in Deurne drie automobilisten bekeurt die bij een wegafsluiting na een ongeval op de Helmondsingel toch voorbij de afzetting probeerden te komen door over een dubbele doorgetrokken streep te rijden. De drie eigenwijze bestuurders kregen elk een prent van 249 euro.

Even voor 10.30 uur was er een ernstig verkeersongeval gebeurd op de Helmondsingel ter hoogte van de Houten Hoek tunnel in Deurne. Hierbij waren een personenauto en een motor betrokken. De politie had daarom de weg afgezet met oranje pylonnen en een politieauto met gele zwaailichten.

De meeste bestuurders snapten dat er iets aan de hand was op de Helmondsingel en kozen er netjes voor om rechtsaf te slaan om daarna een andere route te kiezen. Maar drie bestuurders reden gewoon stug door om de politieauto heen en over een dubbele doorgetrokken streep waarna ze konden aansluiten in een file omdat de weg was afgesloten vanwege het ongeval iets verderop.

De bestuurders kregen naast een proces-verbaal ook een stevige waarschuwing van de politie over hun gedrag omdat ze met hun actie de de veiligheid van de hulpdiensten in gevaar kunnen brengen.

Foto: Facebook Politie Helmond

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen