17.7 C
Deurne
zaterdag 22 juni 2024
Home- DeurnePolitie zoekt ‘doorgesnoven’ man met honkbalknuppel bij Bruggenseweg, maar stuit op naakte...

Politie zoekt ‘doorgesnoven’ man met honkbalknuppel bij Bruggenseweg, maar stuit op naakte persoon in berm

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag rond 01.40 uur op de Bruggenseweg in Deurne naar een man gezocht na een tip van een omstander over een ‘doorgesnoven’ persoon die daar zou rondlopen met een honkbalknuppel. Maar toen de politie onderweg was naar de locatie troffen ze op de Ooftweg een naakte man aan bij een auto in de berm naast de weg.

“Wij zagen dat de man geen kleding droeg. Wij moesten even twee keer kijken. Wij dachten in eerste instantie dat dit de man was die wij zochten”, zegt de politie.

Het werd de agenten al snel duidelijk dat dit niet de gezochte persoon met honkbalknuppel was en dat hij daar met hele andere intenties stond. “Wij zagen namelijk ook dat er een vrouw in de personenauto zat”, aldus de politie. De agenten zijn daarom verder gereden om de ‘doorgesnoven’ man te zoeken, maar die werd niet meer aangetroffen.

Toen de politie terugreed over de Ooftweg in Deurne was de in de berm geparkeerde auto met de vrouw en ontklede man ook verdwenen. De politie in Deurne gaat de zaak nog verder onderzoeken.

Foto: politie Helmond

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen