23.1 C
Deurne
woensdag 17 juli 2024
Home- Liessel Politie houdt één verdachte aan in Liessel na Burgernetmelding

[UPDATE] Politie houdt één verdachte aan in Liessel na Burgernetmelding

De politie heeft maandagavond één van de twee verdachten aangehouden waar in Liessel naar werd gezocht in verband met een verdachte situatie. Er is door de politie niet gemeld wat de twee personen op hun kerfstok hadden, maar volgens omstanders zou het te maken hebben met de diefstal van een elektrische fiets bij gemeenschapshuis De Kastanje.

De tweewieler die voorzien was van een tracker zou hebben aangegeven dat deze in het bos stond, waarna de politie volgens omstanders met twee auto’s de opsporing is gestart. Daarbij werd even voor 20.00 uur ook een Burgernetmelding verstuurd waarin werd aangegeven dat ‘twee daders’ in de buurt van de Sint Hubertusstraat werden gezocht.

Het ging om een man met een donkere huidskleur, die rode bovenkleding droeg en begin 20 jaar oud is en een man met een licht getinte huidskleur, die een grijze bodywarmer droeg en lang lang golvend donker haar heeft. Ook hij is begin 20 jaar oud. Het is niet duidelijk welke van de twee verdachten is aangehouden. De politie doet nog verder onderzoek naar de zaak.

Foto: Tim van der Weerden

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen