19.6 C
Deurne
zaterdag 10 juni 2023
Home- DeurnePompidom SpeelGOED houdt oud ijzer actie in Deurne

Pompidom SpeelGOED houdt oud ijzer actie in Deurne

Om wat extra inkomsten te genereren voor de winkel waar alle speelgoed gratis wordt aangeboden, gaat Stichting Pompidom SpeelGOED oud ijzer inzamelen in Deurne. Je kunt de spullen die je aanbiedt van te voren aanmelden zodat ze aan huis worden opgehaald.

Bij de oud ijzer actie kan je alle oude elektronica kwijt, als er maar een stekker aan zit. Ook witgoed wordt opgehaald met uitzondering van koelkasten en diepvriezers. Verder zijn ook lood, aluminium, RVS, kabel, accu’s, koper, messing, zink, printplaten, oude motoren, computers, fietsen en bed spiralen welkom.

Het oud ijzer wordt in Deurne opgehaald op zaterdag 22 april tussen 9.00 en 15.00 uur. Via WhatsApp of telefonisch kun je van te voren melden wat voor spullen je aanbiedt en waar deze tijdens de ophaaldag kunnen worden afgehaald. Grote partijen aanbieden en afhalen buiten Deurne is ook mogelijk, daar wordt een aparte planning en ophaalroute voor gemaakt. Aanmelden van op te halen oud ijzer moet gebeuren voor 21 april zodat de organisatie voldoende tijd heeft de planning met chauffeurs in orde te maken.

Het aanbieden van oud ijzer mag alleen door het klaar te leggen op je eigen oprit of pad, aan de straat is niet toegestaan. Zelf spullen inleveren kan op zaterdag 22 april ook bij de familie Van Dijk aan de Voorpeelweg 17 in Deurne-Zeilberg.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen