11.6 C
Deurne
vrijdag 24 mei 2024
Home- ZeilbergPottenbakkers onthullen nieuwe prins Ton d’n Uurste in Zeilberg

Pottenbakkers onthullen nieuwe prins Ton d’n Uurste in Zeilberg

Ton Michiels is zaterdagavond in Zaal de Zwaan in de Zeilberg onthuld als de nieuwe prins van de Pottenbakkers. Samen met zijn prinses Christel Michiels-Aarts gaat prins Ton d’n Uurste het komend carnavalsseizoen voorop in de polonaise in Pottenbakkersland.

“We houden van een feestje en gezelligheid, dus gaan we er samen een mooi carnavalsjaar van maken”, vertellen de 38-jarige Ton en 36-jarige Christel Michiels-Aarts.

Ze wonen al veertien jaar samen in de Zeilberg. Eerst ruim zes jaar op de Parallelweg, daarna aan de Griendtsveenseweg waar ze samen hun huis hebben gebouwd. Het kersverse prinsenpaar van de Pottenbakkers heeft twee dochters: Meike van 9 en Lize van 5 jaar oud.

In het dagelijks leven is Ton Michiels zelfstandig ondernemer in de ondergrondse infrastructuur en aanleg van nutsvoorzieningen. In zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met klusjes rond het huis, barbecueën en lekker eten. Christel is werkzaam bij Ot en Sien in Geldrop, waar ze zorgt voor de online- en winkelverkoop van kinderkleding. In haar vrije tijd gaat ze graag wandelen, sporten en leuke dingen ondernemen met vriendinnen.

Foto: CS de Pottenbakkers

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen