26.9 C
Deurne
donderdag 8 juni 2023
Home- LiesselPrins Barry d’n Uurste nieuwe prins van CS De Kei in Liessel

Prins Barry d’n Uurste nieuwe prins van CS De Kei in Liessel

Door de coronamaatregelen was het er bij CS De Kei in Liessel nog niet van gekomen om de nieuwe prins bekend te maken maar zaterdagavond was het eindelijk zover. Nog net op tijd voor de carnaval van komend weekend werd onthuld dat Prins Barry d’n Uurste degene is die dit jaar voorop loopt bij de polonaise in het Keienland.

Barry Haazen is de 65ste prins van De Kei en mag het 66ste jubileumjaar met De Kei vieren. Samen met zijn Prinses Sandra Vermeulen woont hij in de Hazelaar in Liessel. De secondanten zijn Johan Leijssen en Luuk Verberne.

Vc Gekkewerk
De kersverse prins is 31 jaar oud en in het dagelijks leven werkzaam als mechatronica-monteur bij MTA in Helmond. Sandra werkt als R&D Engineer bij CCL Olympic in Venray. Samen hebben ze met Vc Gekkewerk verschillende carnavalswagens gebouwd en jaren lang mee gedaan met verschillende carnavalsoptochten. Allebei zijn ze actief als vrijwilliger bij jongerensoos Den Instuif. “Ze vinden het geweldig om nu op een andere manier met het nieuwe jeugdprinsenpaar op pad te mogen gaan”, laat de carnavalsvereniging weten.

De spreuk van het prinsenpaar van De Kei is: ‘Gekkewerk en de Kei, di joar zijn we van allebei!’

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen