6 C
Deurne
woensdag 30 november 2022
Home- DeurneProjectkoor Vox Humana nodigt weer zangers en zangeressen uit

Projectkoor Vox Humana nodigt weer zangers en zangeressen uit

Het Regionaal Projectkoor Vox Humana, onder leiding van dirigent Frans van Houten, start op 2 oktober weer met haar repetities. Het wordt het twaalfde koorproject dat zes maanden duurt, van oktober 2019 tot en met maart 2020.

Op het concertprogramma staan klassieke koorwerken van Rutter, Schumann, Monteverdi, Hassler, Encina, Tallis, Mendelssohn, Mozart, Schubert, Cherubini en Gluck.

Het koor nodigt nieuwe zangers en zangeressen uit om deze vocale uitdaging aan te gaan. De inschrijving van nieuwe (aspirant)-leden is inmiddels gestart. Het koor betrekt haar leden uit de regio’s Zuidoost Brabant en Noord- en Midden Limburg. ‘Vox Humana’ (‘De menselijke stem’) zingt met instrumentale begeleiding van de vaste pianist Evert Mostert en een symfonisch ensemble van strijkers en blazers. Het twaalfde koorproject eindigt in maart 2020 met drie concerten in Helmond en Deurne.

Uitgebreide informatie vind je op hun website. Aanmelden kan tot 28 september via info@projectkoorvoxhumana.nl of telefoonnumer 0493-314162

Foto – Projectkoor Vox Humana

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen