15.8 C
Deurne
zondag 16 juni 2024
Home- DeurneProvinciale weg N270 tussen Deurne en Ysselsteyn drie weekenden dicht

Provinciale weg N270 tussen Deurne en Ysselsteyn drie weekenden dicht

Dit weekend wordt de provinciale weg N270 tussen Deurne en Ysselsteyn van vrijdagavond tot en met maandagochtend afgesloten vanwege werkzaamheden. Het is het eerste weekeinde van in totaal drie weekenden dat het traject tussen de N604 (Bakelseweg) en de N277 (rotonde Ysselsteyn) dichtgaat voor verkeer in beide richtingen.

De wegafsluiting vindt plaats op de volgende dagen en tijden:

  • vrijdag 3 november: van 19.00 uur tot maandag 6 november 06.00 uur.
  • vrijdag 17 november: van 19.00 uur tot maandag 20 november 06.00 uur.
  • vrijdag 1 december: van 19.00 uur tot maandag 4 december 06.00 uur.

Doorgaand verkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid via de N277, N272 en de N279. Ook de Wittedijk in Deurne en de Zeilbergseweg in Ysselsteyn zijn tijdens deze weekenden afgesloten en zijn dan alleen toegankelijk voor bestemmingsverkeer, hulpdiensten en openbaar vervoer.

Fietsers
Daarnaast zijn vanwege de werkzaamheden de fietspaden tussen de Warande en het Riet aan beide kanten van de N270 afgesloten. Vanaf vrijdag 3 november om 19.00 uur is er een fietsomleiding tussen de Warande en de Bivakweg. Ter hoogte van Warande en Trienenbergweg komen tijdelijke fietsverkeerslichten om over te steken.

Vanuit Deurne richting Venray rijden fietsers vanaf de N270 via de Warande – Suezlaan – Bivakweg weer naar de N270. Vanaf de Bivakweg kunnen fietsers paralellel aan de N270 verder rijden. Om de verkeersveiligheid en de zichtbaarheid te vergroten plaatst de aannemer tijdelijk extra verlichting langs de Warande, Suezlaan en Bivakweg.

Openbaar vervoer
Tijdens de werkzaamheden rijdt buslijn 80 volgens de normale dienstregeling. De haltes Provinciale weg, Kraaienhut, Padbrugseweg, Bandert, Riet vervallen. Halte Langstraat vervalt in de richting Venray. De bus rijdt via een omleidingsroute. Er worden twee tijdelijke haltes toegevoegd: in Ysselsteyn halte Heidse Peelweg en in Deurne halte Haageind (richting Venray).

Foto: provincie Noord-Brabant

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen