-1.8 C
Deurne
zaterdag 10 december 2022
Home- DeurneRaad Van Elf scoort met beste carnavalskraker van Brabant

Raad Van Elf scoort met beste carnavalskraker van Brabant

De Raad Van Elf van de Peelstrekels uit Deurne wilde de carnaval dit jaar ondanks corona niet voorbij laten gaan zonder een echte carnavalskraker. Daarom brachten ze nog net op de laatste dag van 2020 de track ‘Feesten doen we overal’ uit en dat nummer is nu uitgeroepen tot de beste bij de Brabantse Carnavalskrakerverkiezing van BN DeStem, het Brabants Dagblad en Eindhovens Dagblad.

Ze hadden het zelf niet verwacht omdat de concurrentie erg sterk was maar blij zijn ze zeker: “Het doet ons goed om te zien dat ons nieuwe nummer zo leuk opgepikt wordt. Het carnavalsfeest wordt zeker gemist, maar fijn om te zien dat we veel mensen zo toch een beetje in de sfeer kunnen brengen. We maken van 2021 een feestje, zodra het weer kan. Want vergeet niet, feesten doen we overal”, vertelt Mark Mastbroek van de Raad van Elf.

15.000 keer bekeken
De videoclip van het nummer van de Raad van Elf is op YouTube al meer dan 15.000 keer bekeken. Ook is er veel op het nummer gestemd bij de DMG Carnaval Top 111 die zondag 14 februari wordt uitgezonden op DMG Radio. In februari 2020 won de Raad van Elf ook al de DMG Carnavalskraker Verkiezing met de voorganger van ‘Feesten doen we overal’ genaamd ‘Tis weer carnaval’.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen