10.2 C
Deurne
zondag 25 september 2022
Home- DeurneRadiospelletje van DMG zorgt elke zaterdagmiddag voor lachende gezichten in straten van...

Radiospelletje van DMG zorgt elke zaterdagmiddag voor lachende gezichten in straten van Deurne

Als je op zaterdagmiddag even na 17.00 uur iemand door je straat ziet rennen met een telefoon aan het oor en je die persoon daarna ergens ziet aanbellen, is de kans groot dat het een deelnemer is van het spelletje ‘Trek aan de bel voor een frikandel’ van DMG Radio. Elke zaterdag kunnen luisteraars er een ‘Belgisch diner voor twee’ mee winnen, bestaande uit friet voor twee personen en twee frikandellen.

“We doen het spelletje al een paar jaar bij DMG en het is altijd één groot feest op de radio maar ook bij de mensen in de straat. De bedoeling is dat de deelnemer naar buiten gaat en bij een willekeurig adres belletje trekt en als de deur wordt opengedaan, dan roept ‘Ik trek aan de bel voor een frikandel’. Als je dat lukt binnen één minuut lukt, win je dat heerlijke diner voor twee dat beschikbaar wordt gesteld door Cafetaria ’t Viaduct in Deurne”, vertelt DMG-dj Ramon van Hoek.

Meespelen
Iedereen die mee wil doen, hoeft alleen maar een appje te sturen met het woord ‘frikandel’ en je naam, naar 06-1 66 55 77 3. Van Hoek vult aan: “Elke zaterdag bellen we iets na 17.00 uur één van de personen die zich hebben opgegeven en dan gaan we live op de radio ergens met die kandidaat belletje trekken.”

Beetje lef
Deelnemers moeten dus wel een beetje lef hebben, legt Van Hoek van DMG uit: “Je moet natuurlijk wel durven om ergens aan te bellen en de ‘yell’ uit te roepen. Een beetje conditie kan ook geen kwaad want je moet het allemaal binnen een minuut voor elkaar krijgen. Het leuke is dat we deelnemers binnenkrijgen uit de hele gemeente Deurne maar ook ver daarbuiten.”

‘Trek aan de bel voor een frikandel’ wordt elke zaterdagmiddag om 17.05 uur gespeeld op DMG Radio in het programma Ramon On Air en is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo 94.4. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen