18.9 C
Deurne
zaterdag 22 juni 2024
Home- DeurneRedacteuren gezocht voor nieuwsredactie DMG

Redacteuren gezocht voor nieuwsredactie DMG

Voor de versterking van de nieuwsredactie van de website dmgdeurne.nl zoeken we een aantal enthousiaste redacteuren. Vind jij het leuk en belangrijk om de inwoners van de Gemeente Deurne goed te informeren over het laatste nieuws in de regio? Dan zijn we op zoek naar jou!

Samen met een gedreven team van redacteuren en fotografen ga je aan de slag om artikelen te schrijven voor de website van DMG. Dit kan uiteenlopen van het bewerken van een ingezonden persbericht tot het actief zoeken en nabellen van een nieuwsonderwerp.

Wat vragen wij?

Ben jij nieuwsgierig en weet je wat er speelt in Deurne en omstreken en schrijf je foutloos Nederlands? En weet je ook nog hoe je het nieuws van DMG goed kunt neerzetten op social media? Dan willen we graag in contact komen met jou. Je kunt van thuis uit werken op dagen en tijden die jou uitkomen en zorgt ervoor dat wij altijd bovenop het lokale en regionale nieuws zitten.

Je schrijft berichten voor de website, checkt feiten en belt rond voor meer informatie, commentaar en mooie quotes. Daarnaast draag je onderwerpen aan die interessant zijn voor de radio-dj’s en stuur je fotografen of verslaggevers op pad om reportages te maken.

Profiel

  • Uitstekende beheersing Nederlandse taal
  • Affiniteit met lokale/regionale journalistiek
  • Ervaring met WordPress is een pre
  • Nieuwsgierig, doelbewust, objectief, kritisch, positief en een oog voor actualiteit

Wat bieden wij?

Je krijgt een uitdagende functie als vrijwilliger waarin je je creativiteit en schrijfkwaliteiten een podium kunt geven. Je kunt mede invulling geven aan het nieuwsaanbod van DMG en werkt in een enthousiast team met een professionele hoofdredacteur die je begeleidt en bijstaat in je werkzaamheden.

Spreekt deze functie je aan en voldoe je aan de eisen? Stuur dan je sollicitatie naar vacature@dmgdeurne.nl o.v.v. ‘Redacteur Nieuwsredactie’. Voor meer informatie over deze vrijwillige functie kun je contact opnemen met onze hoofdredacteur van DMG, Leon van der Elsen via leonvanderelsen@dmgdeurne.nl

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen