21.6 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- DeurneSportgala Deurne nu nomineren

Sportgala Deurne nu nomineren

Leef! Deurne en de gemeente Deurne organiseren op zaterdagavond 15 december 2018 een Sportgala in Deurne. Een spetterend evenement waar sporters en onmisbare vrijwilligers in het zonnetje worden gezet. Met allerlei vormen van entertainment tijdens de avond wordt het een geweldige beleving!

Er worden prijzen uitgereikt in vijf verschillende categorieën: talent van het jaar, individuele sportprestatie, sportprestatie ploeg/team, coach van het jaar en de sportwaarderingsprijs (een waardering voor mensen die actief betrokken zijn bij een sportclub). Nieuw is de prijs voor Coach van het jaar!

Nomineren

Inwoners van Deurne kunnen tot en met 31 oktober voor alle vijf de categorieën mensen aandragen. Dat kan via www.leefdeurne.nl > activiteiten > 2018 > Sportgala Deurne. De voorwaarden en spelregels staan ook op deze website.

Kampioenen
De kampioenen van het afgelopen jaar worden ook in het zonnetje gezet. U kunt de kampioenen ook online doorgeven.

Vakjury en publieksstemmen

Er is een onafhankelijke vakjury. De juryleden bepalen uit iedereen die is aangedragen wie er genomineerd worden. Daar kunnen alle inwoners van Deurne vervolgens weer op stemmen. Deze stemmen worden samengevoegd met de jurybeoordelingen en hier komt dan per categorie een winnaar uit. De winnaars worden tijdens het sportgala bekend gemaakt.

Meer informatie

Meer informatie over het Sportgala is te vinden op www.leefdeurne.nl.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen