12.5 C
Deurne
donderdag 23 mei 2024
Home- DeurneRegionaal Projectkoor Vox Humana nodigt weer zangers uit

Regionaal Projectkoor Vox Humana nodigt weer zangers uit

Regionaal Projectkoor Vox Humana start op 4 oktober weer met repeteren. Het koor staat onder leiding van Frans van Houten voor het tiende koorproject (en duurt van oktober 2017 tot en met maart 2018) .  De repetities zijn op woensdagavond van 20.00 tot 22.15 uur in Deurne.

Met dit tiende koorproject viert het koor haar tweede lustrum. Vandaar dat het artistieke thema dit keer in dat feestelijk kader is geplaatst: ‘Vox’s Decima Volta’ of ‘De Tiende keer van Vox Humana’.

Het koor nodigt nieuwe zangers en zangeressen uit om deze vocale uitdaging aan te gaan. De inschrijving van nieuwe (aspirant)-leden is inmiddels gestart. Het koor betrekt haar leden uit de regio’s Zuidoost Brabant en Noord en Midden Limburg. Het project eindigt in maart 2018 met drie concerten in Helmond en Deurne.

Op het programma staan koorwerken van Brumel, Josquin, Purcell, Händel, Vivaldi, Mozart, Brahms, Sullivan, Schumann, Dvorák, Elgar, Rossini, Fauré, Berlioz en Lauridsen.  Vox Humana zingt met instrumentale begeleiding van vaste pianist Evert Mostert en een symfonisch ensemble van strijkers en blazers.

Meer informatie is te vinden op www.projectkoorvoxhumana.nl

Aanmelden tot 29 september: mail naar info@projectkoorvoxhumana.nl of bel 0493-314162.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen