14.5 C
Deurne
zondag 14 april 2024
Home- DeurneBergopwaarts krijgt nieuwe directeur

Bergopwaarts krijgt nieuwe directeur

Tanja Liebers-van Rooy wordt per 1 september 2017 benoemd als nieuwe directeur-bestuurder van woningbouwvereniging Bergopwaarts. Hiermee volgt zij Chris Theuws op die per 1 mei directeur-bestuurder is geworden bij woningstichting De Zaligheden in Eersel.

Liebers is 47 jaar, woont in Cuijk en sinds augustus 2006 werkzaam bij Bergopwaarts. Eerst als controller en de afgelopen zeven jaar als manager Bedrijfsvoering. Daarvoor heeft zij 12,5 jaar bij Stichting Portaal gewerkt in verschillende functies. Zij heeft daarmee jarenlange ervaring in de corporatiesector en is goed thuis in de actuele opgave binnen de volkshuisvesting.

De Raad van Commissarissen zegt verheugd te zijn met de aanstelling van Tanja Liebers. ‘Bergopwaarts ziet betaalbaarheid van haar sociale huurwoningen en kwalitatief passend wonen als belangrijkste opgave. Het belang van huurders staat centraal. De ervaring die Tanja Liebers meebrengt geeft de Raad van Commissarissen alle vertrouwen dat zij die focus vasthoudt en de organisatie verder ontwikkelt’.

 

 

 

 

 

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen