11.6 C
Deurne
vrijdag 24 mei 2024
Home- LiesselRKSV Liessel huldigt jubilarissen en benoemt nieuwe bestuursleden

RKSV Liessel huldigt jubilarissen en benoemt nieuwe bestuursleden

Voetbalclub RKSV Liessel heeft vorige week tijdens de jaarvergadering verschillende jubilarissen gehuldigd en nieuwe bestuursleden benoemd. Ook werd een minuut stilte gehouden in verband met het verlies van de leden Jori Beekman, Jan van Oosterhout en Ties Seijkens.

Al 25 jaar zijn bij de club actief: Mark van Loon, Tim Wijnen, Koen Huybers, John Jentjens en Gerard Goossens. Rudi de Groot en Gerard Hendriks vieren hun 40-jarig lidmaatschap en Charles Damen en Pieter van de Mortel zijn al 50 jaar actief bij RKSV Liessel. Wiel van Bommel werd gehuldigd voor zijn 60 jaar bij de club. Op de foto zijn te zien: Mark van Loon, Wiel van Bommel, Rudi de Groot, Pieter van de Mortel, Gerard Hendriks en Tim Wijnen. De andere jubilarissen waren verhinderd.

In het  bestuur van RKSV Liessel is Mark van Loon toegetreden als hoofd sponsoring en Tim Ubben als hoofd technische zaken. Aftredende leden Luciën Janssen, Wessel van Lier en Harm Renders werden herkozen voor een nieuwe termijn. “Hiermee zijn bijna alle plekken binnen het bestuur ingevuld. Belangrijke vacature is nog hoofd communicatie”, meldt de Liesselse club.

Foto: RKSV Liessel

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen