8.5 C
Deurne
woensdag 21 februari 2024
Home- DeurneRol van Deurne tussen Brainport en Greenport centraal bij Ondernemerscafé Deurne

Rol van Deurne tussen Brainport en Greenport centraal bij Ondernemerscafé Deurne

Wethouder Tom Oomen van gemeente Deurne en Didier Barois van Brainport Development zijn te gast bij het Ondernemerscafé Deurne op dinsdag 16 januari. Zij gaan met presentatoren Jan van den Heuvel en Niels Crooijmans in gesprek over de rol die Deurne kan spelen als verbindende factor tussen Brainport en Greenport.

Er wordt tijdens de bijeenkomst ingegaan op vragen zoals: hoe kan Deurne profiteren van de successen van Brainport en Greenport en hoe bepaalt Deurne haar visie op het gebied van wonen en werken? Ook wordt in bredere zin gekeken naar welke rol de regio speelt en hoe belangrijk die regio is voor Brainport Development. De gasten geven tijdens deze editie van Ondernemerscafé Deurne vanuit hun positie antwoord op deze en andere vragen.

Na een eenmalig uitstapje naar Vlierden vorige maand, in verband met de tweehonderdste keer dat het café plaatsvond, wordt deze bijeenkomst weer gehouden in Café De Brouwer aan de Markt in Deurne. Het ondernemerscafé start dinsdag 16 januari om 21.00 uur, de zaal is open vanaf 20.30 uur. De entree is gratis.

Tijdens de bijeenkomsten wordt op informele wijze van gedachten gewisseld wordt over uiteenlopende zaken die ondernemend Deurne bezighouden. Bij Ondernemerscafé Deurne is iedereen welkom, ook niet-ondernemers. Meer informatie vind je op ondernemerscafedeurne.nl.

Foto: gemeente Deurne/Brainport Development

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen