17.6 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- DeurneRoutes wandelweekend Griendtsveen aangepast vanwege natuurbrand Mariapeel

Routes wandelweekend Griendtsveen aangepast vanwege natuurbrand Mariapeel

Door de natuurbrand in de Mariapeel leek het er even op dat het wandelweekend op zaterdag 10 en zondag 11 september in Griendtsveen niet door kon gaan maar de organisatie heeft de routes aangepast zodat de wandelingen toch plaats kunnen vinden.

“We hebben een mooi alternatief gevonden, ook deze aangepaste routes zijn voor de wandelaars te mooi om te laten lopen”, meldt de organisatie.

Ouderen en gehandicapten
Er zijn tijdens het weekend wandeltochten van 5, 10, 15 en 20 kilometer door de Mariapeel en de Deurnsche Peel. Ook is er een speciale route van 3,5 kilometer voor ouderen en gehandicapten met uitleg over de historische bebouwing van Griendtsveen

Inschrijven en de start van de routes vindt plaats bij Gemeenschapshuis De Zaal aan de Lavendellaan 26 in Griendtsveen. Vooraf aanmelden niet nodig. Op beide dagen starten de 15 en 20 kilometer lopers tussen 8.00 en 12.00 uur en de 3,5, 5 en 10 kilometer wandelaars van 9.00 tot 14.30 uur. Inschrijfkosten bedragen 3 euro per persoon, kinderen tot 12 jaar kunnen gratis deelnemen.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen