23.1 C
Deurne
zondag 21 juli 2024
Home- DeurneWerkzaamheden op N270 richting Venray; maximum snelheid op bepaalde plekken naar 30...

Werkzaamheden op N270 richting Venray; maximum snelheid op bepaalde plekken naar 30 kilometer per uur

Voor de wegwerkzaamheden aan de N270 richting Venray, is maandag gestart met het aanleggen van zogeheten bypasses waarbij ook een aantal bomen wordt gekapt. De snelheid rondom de bypasses wordt vanwege de verkeersveiligheid teruggebracht naar 30 kilometer per uur.

Van 23 september tot en met 28 oktober vinden er werkzaamheden plaats aan de weg richting Limburg in verband met het onderhoud van twee grote leidingen die onder de N270 liggen. De bypasses waarvan de aanleg deze week is gestart, moeten ervoor zorgen dat de doorstroom van het verkeer soepel blijft verlopen tijdens de werkzaamheden.

Reconstructie
Uiteindelijk ondergaat de N270 richting Venray een volledige reconstructie die bestaat uit de aanleg van parallelwegen en het aansluiten van erfaansluitingen op deze parallelwegen. Op die manier hoeft het verkeer niet meer direct de N270 op te draaien, wat de verkeersveiligheid vergroot. Er worden nieuwe kruispunten met verkeerslichten gerealiseerd om veilig de weg tussen Deurne en Venray op en af te rijden. Daarnaast wordt de geluidsoverlast voor omwonenden verminderd door het plaatsen van geluidsschermen. Ook worden nieuwe fietspaden aangelegd.

Lees ook:

Bouwbord voor reconstructie N270 tussen Deurne en Limburg onthuld

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen