12.1 C
Deurne
maandag 5 juni 2023
Home- DeurneRuim 250 aanmeldingen voor alternatieve Kennedy Mars

Ruim 250 aanmeldingen voor alternatieve Kennedy Mars

Net als vorig jaar kan de Kennedymars dit jaar niet doorgaan vanwege de coronaregels. Daarom heeft organisatie JOEK een alternatief bedacht in de vorm van de Kennedy Challenge. Hierin worden deelnemers uitgedaagd om in de maand juli 80 kilometer te lopen. Lukt je dit, dan ontvang je een speciale virtuele medaille. Ruim 250 wandelaars hebben zich al aangemeld voor de Kennedy Challenge.

Deelnemers registeren hun wandelingen met de Strava-app die je gratis kunt downloaden in de Appstore of Google Play Store. Na aanmelding ontvangen deelnemers via e-mail een link waarmee ze hun inschrijving kunnen koppelen aan hun Strava-account. Mensen die de Strava app al gebruiken, hoeven alleen hun inschrijving te koppelen. Via de app is het de bedoeling dat je al je wandelingen bijhoudt en wanneer je de 80 kilometer hebt gehaald, ontvang je digitaal een medaille én certificaat van de Kennedy Challenge.

Aanmelden kan via www.kennedymars.nl/challenge , hier vind je ook een complete uitleg van hoe je de Strava-app kunt koppelen aan je inschrijving. De Challenge start op zaterdag 3 juli en deelnemers kunnen de 80 kilometer voltooien tot en met 31 juli.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen