13.3 C
Deurne
donderdag 22 februari 2024
Home- DeurneRabobank Peelland Zuid reikt cheque uit aan Parkmanagement Peelland

Rabobank Peelland Zuid reikt cheque uit aan Parkmanagement Peelland

Namens Interpolis heeft Rabobank Peelland Zuid een cheque overhandigd van 2.145,88 euro aan parkmanager Mirjam van Asten en voorzitter Hans van den Akker van Parkmanagement Peelland. Bedrijventerrein Binderen had door collectieve beveiliging in 2020 minder schadeclaims, als beloning ontvingen zij de cheque uit handen van Toine Fransen, risicospecialist Verzekeren van de Rabobank.

“Een prachtig bedrag, waarmee we heel blij zijn. We gaan het gebruiken om beveiliging op het bedrijventerrein Binderen verder te optimaliseren”, vertelt Mirjam van Asten.

De Rabobank is blij dat bedrijven en ondernemersverenigingen de handen ineenslaan om veilig ondernemen op bedrijventerreinen te verwezenlijken. Dit is volgens de bank ook beter voor de continuïteit van de gevestigde ondernemers. “Minder risico op inbraak betekent ook minder risico op brand. De kans op schade wordt verkleind door een goede beveiliging en biedt een veiligere omgeving voor bedrijf en personeel. Daarnaast is het ook nog eens goed voor de waarde van onroerend goed”, legt Toine Fransen uit.

Gecertificeerde bedrijventerreinen die ook over proactief cameratoezicht beschikken, komen bij Interpolis in aanmerking voor een zogenoemde resultaatsparticipatie. Dit betekent dat de ondernemersvereniging jaarlijks een uitkering ontvangt wanneer de verhouding tussen de betaalde premie en het uitbetaalde schadebedrag gunstig is.

Foto: Rabobank

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen