10 C
zaterdag 20 april 2024
Home- ZeilbergRuime zege voor ZSV bij bekerduel tegen derdeklasser Hegelsom (1-4)

Ruime zege voor ZSV bij bekerduel tegen derdeklasser Hegelsom (1-4)

Voor de derde keer stond donderdag het bekerduel tussen ZSV en Hegelsom op het programma. Eerdere keren gooide het slechte weer roet in het eten maar deze keer kon er eindelijk gevoetbald worden op Sportpark Wienus in het Limburgse Hegelsom met een mooi eindresultaat voor ZSV: 1-4.

Na 40 minuten valt in een inmiddels donker Hegelsom het eerste verrassende doelpunt door de tegenpartij en komt ZSV op achterstand. De niet echt gelukkig spelende Rick Leenders laat zijn tegenstander weglopen en die rondt bekeken af voor de 1-0.

Prima combinatie
Op slag van rust legt Thijs Meulendijks de bal voor uit een vrije trap en Remco van den Akker laat de bal zijn hoofd schampen: 1-1. Na een uurtje spelen is er een prima combinatie totdat Davy Althuizen in schietpositie is. Hij rondt perfect af: 1-2.

Kopbal
Daarna komt de doelpuntenmachine van ZSV echt goed op gang met Thijs Meulendijks die de bal onderschept, om de doelman heen speelt en de bal het doel in wandelt voor de 1-3. Remco van den Akker weet nog een tweede doelpunt op zijn naam te zetten in de wedstrijd tegen Hegelsom door na een voorzet van Koen Kuunders met opnieuw een kopbal voor de 1-4 te zorgen als eindstand.

Met deze overwinning heeft ZSV nu de vierde ronde van de districtsbeker Zuid 2 bereikt. Voor de volgende bekerwedstrijd gaat ZSV op bezoek bij derdeklasser Avanti’31 in Schijndel.