5.1 C
Deurne
dinsdag 6 december 2022
Home- DeurneRustig op de straat maar feest op de radio tijdens Koningsdag in...

Rustig op de straat maar feest op de radio tijdens Koningsdag in Deurne

In het centrum van Deurne was het tijdens Koningsdag rustig met slechts een paar mensen op straat maar op de radio was het voor de luisteraars van DMG Radio toch een groot feest. Zij bepaalden een hele dag lang welke muziek op de radiozender van DMG gedraaid moest worden en ze konden verschillende Oranje-prijzen winnen.

Veel van de luisteraars die in de uitzending het Oranje Alarm hadden gehoord en de prijzen in de wacht wisten te slepen, lieten weten thuis te genieten van de muziek en zo toch nog een beetje het Oranjegevoel te krijgen. Door het goede weer zat een aantal van hen in de tuin met niet alleen de radio aan maar ook de barbecue.

De speciale uitzending van DMG genaamd ‘Koning voor een dag’ leverde uiteenlopende verzoekjes op van Corry en de Rekels tot Pearl jam en van Alvin Stardust tot The Police. Ook werd er onder meer gesproken met Leo Cuijpers die maandag 26 april één van de tien lintjes kreeg die burgemeester Greet Buter uitreikte. Daarnaast was er aandacht voor Deurne Streamt Oranje, de livestream die dinsdagavond werd uitgezonden met optredens vanuit vier verschillende horecagelegenheden in Deurne.

Op straat was er in de gemeente Deurne door de coronamaatregelen tijdens Koningsdag weinig te beleven. Bij de HEMA werden wel Oranje-tompoezen verkocht en verder was het vooral druk in de natuur met wandelaars en fietsers.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen