11.7 C
Deurne
maandag 26 september 2022
Home- DeurneSander uit Deurne is verzot op alles dat met politie te maken...

Sander uit Deurne is verzot op alles dat met politie te maken heeft en krijgt dag van zijn leven

Sander Classens uit Deurne is helemaal verzot op alles dat te maken heeft met de politie. Trouw bekijkt hij via YouTube ook alle filmpjes van Jan-Willem de politievlogger. Deze week werd Sander verrast door zijn grote idool. In de ochtend kwam er een politieagente langs bij zijn woning in de Smalle Haven in Deurne en mocht Sander videobellen met de bekende politievlogger Jan-Willem Schut.

Maar daar bleef het niet bij; Sander mocht mee met de politie naar Venlo om daar een kijkje te nemen op het politiebureau. Daar zag hij een echte cel, echte politiewapens en verschillende voertuigen. Ook mocht hij zelfs nog een ritje maken in een ME-bus en een politiewagen met sirenes. “Het was een super, super leuke dag, die ik nooit meer zal vergeten”, vertelt Sander.

Voor de laatste verrassing mocht hij gaan kijken bij de politiehonden. Sander durfde eerst niet maar heeft uiteindelijk toch zijn angst overwonnen en heeft zelfs een hond een brokje uit zijn hand laten eten. “Hij is super trots op zichzelf”, meldt ORO.

Foto’s: ORO Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen