5.8 C
Deurne
maandag 4 maart 2024
Home- VlierdenSanne van Paassen bouwt eigen mountainbikeparcours in Vlierden

Sanne van Paassen bouwt eigen mountainbikeparcours in Vlierden

Oplettende voorbijgangers hadden al een paar weken geleden opgemerkt aan de oranje markeringen en prikpaaltjes dat er iets stond te gebeuren op het stuk grond aan de kruising van de Schooteindseweg en Rijntjesdijk in Vlierden. Afgelopen weekend werd met de aanleg van een parcours duidelijk dat het gaat om een mountainbikebaan van oud-veldrijdster Sanne van Paassen uit Vlierden.

Samen met vrienden bouwde ze afgelopen weekend een baan van 350 meter lang vol obstakels zoals bulten en S-bochten op een stuk grond vlakbij waar ze woont. Het parcours gaat ze onder meer gebruiken in haar werk als Peak Performance Coach met haar bedrijf Coaching voor Winnaars. De baan wordt over twee weken officieel geopend.

Afgelopen weken heeft ze al veel tijd doorgebracht bij het terrein in haar kantoor op wielen; een camper waarin ze de voorbereidingen heeft gedaan voor de aanleg van de baan. Nu gaat ze van daar uit ook de mensen begeleiden die bij haar aankloppen. Dat zijn bijvoorbeeld drukke ondernemers of succesvolle young professionals die verder willen groeien in werk én in hun leven maar die ‘s avonds uitgeput thuiskomen, met hun hoofd vol zorgen en weinig energie.

Van Paassen begeleidt haar klanten om die energie terug te vinden met coachingsessies die al wandelend of op de fiets plaatsvinden in de buitenlucht. De zogeheten pumptrack is daar nu als extra middel bijgekomen. Daarnaast heeft Sanne ook het boek ‘Het leven, dat is pas topsport’ geschreven waarin ze in zeven stappen uitlegt hoe je zakelijk kunt winnen zonder privé te verliezen. Ook heeft ze een succesvolle podcast en doet ze werk als commentator voor Eurosport. Haar grootste prestatie op de baan is het winnen van het wereldbekerklassement in het seizoen 2010/2011. Daarnaast behaalde ze meerdere podiumplaatsen bij Nederlandse en Europese kampioenschappen.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen