11.7 C
Deurne
maandag 26 september 2022
Home- DeurneSchrijver en theatermaker Wim Daniëls komt 'signeren in quarantaine'

Schrijver en theatermaker Wim Daniëls komt ‘signeren in quarantaine’

Schrijver en theatermaker Wim Daniëls komt zaterdag 23 mei van 14.00 tot 15.00 naar kantoorboekhandel Berkers aan de Stationsstraat in Deurne om zijn nieuwe boek “Quarantaine“ te signeren. Deze signeersessie zal volgens de regels van het RIVM plaats vinden in een geïsoleerde tent in de Boekhandel, en bij goed weer buiten.

Een Roman over liefde in tijden van corona. Een man en een vrouw zijn in maart 2020 onafhankelijk van elkaar afgereisd naar een afgelegen bungalowpark in de Dordogne om een belangrijk doel te verwezenlijken. Daar krijgen ze al snel te maken met het om zich heen grijpende coronavirus. Ze zoeken troost bij elkaar, en zoeken een uitweg, maar problemen lijken zich alleen maar op te stapelen. Toch is er ook houvast, ze herkennen iets in elkaar en er zijn gesprekken die tot verrassende inzichten leiden. In “Quarantaine“ vertelt de schrijver Daniëls het verhaal van mensen die getroffen worden door een virus. Een aangrijpend, maar ook hoopvol verhaal en bovenal een lofzang op de liefde.

Radio-interview

’s Morgens is Wim Daniëls te horen in het programma “Deurne Draait Door” van presentator Ivan van Oosterhout. Het interview is om 10.30 uur. DMG rado is on line te beluisteren, alsmede via de kabel (94,4) en ether 106.2 FM.

Voormalig leraar

Wim Daniëls werkte enkele jaren als leraar Nederlands en Duits in het middelbaar onderwijs. Vervolgens was hij vijf jaar als tekstwetenschapper verbonden aan de Open Universiteit.
Sinds 1994 is hij fulltime schrijver en taaladviseur. Hij geeft ook lezingen en voordrachten, en staat in het theater met cabaretvoorstellingen en theatercolleges.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen