10.2 C
Deurne
zondag 25 september 2022
Home- DeurneLaatste kans voor inschrijving 'Deurne's Got Talent'

Laatste kans voor inschrijving ‘Deurne’s Got Talent’

De talentenshow  “Deurne’s Got Talent” roept jongeren uit Deurne op, om met een film mee te doen Je mag jouw talent laten filmen of juist zelf een film maken. Dit jaar is de talentenjacht digitaal.

Door de huidige maatregelen is het namelijk niet mogelijk om live op te treden in het Cultuurcentrum van Deurne. Daarom is “Deurne’s Got Talent” dit jaar digitaal, zodat kinderen toch hun podium kunnen pakken en zich kunnen ontwikkelen.

De organisatie daagt je uit om thuis een film te maken, deze in te sturen en daarmee kans te maken op mooie prijzen. Of je nu een vlog maakt, een actiefilm in huis of misschien wel een stop motion film met bijvoorbeeld lego, als je heel goed bent in dansen, zingen of het bespelen van je instrument, laat je filmen. Het mag allemaal, zolang het maar op beeld staat. Het thema is “Deurne in beweging”.

Sluitingstijd

Deelnemen kan tot maandag 1 juni door jouw film te mailen naar deurnesgottalent@gmail.com. Voor alle informatie en voorwaarden kijk je op de Facebookpagina van “Deurne’s Got Talent” op  www.nachtvanhetwittedoek.nl of Leefdeurne.nl.

Foto:  Deurne’s Got Talent 2019

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen