8.8 C
Deurne
zaterdag 20 april 2024
Home- DeurneSfeervolle Royal Music Night met tal van artiesten

Sfeervolle Royal Music Night met tal van artiesten

Koningsdag 2019 is op vrijdagavond sfeervol voorafgegaan door de tweejaarlijkse Royal Music Night op de Markt in Deurne. Aan dit terugkerend evenement deden tal van artiesten mee, met als publiekstrekkers Frans Duijts en Trijntje Oosterhuis.

Scala lokaal lokaal talent
De avond werd kort voor 20.30 uur geopend door presentator Tim van der Weerden. Daarna volgde een scala aan lokaal talent met Sem Rooijakkers, Twan Dirks en Vera Keijsers, NICCI NOVA en Fuse, totdat om 21.15 uur de countdownklok van 15 minuten te zien was. Klokslag 21.30 uur opende de Koninklijke Harmonie Deurne, onder de bezielende leiding van dirigent Martien Maas, met een schitterend muzikaal stuk, waarna diverse artiesten, waaronder Bart van Lierop met Joost Manders, Robert Philippi, Marloes Kooter en The Vocalettes, LG Dans en Davy Denkers hun opwachting maakten.

Zwijmelmomentjes en droge avond
De hoofdacts Frans Duijts en Trijntje Oosterhuis zongen allebei een deel van hun repertoire. Frans Duijts zorgde met onder meer nummers als ‘Lieveling’, ‘De Vlieger’, en ‘Zij gelooft in mij’ voor zwijmelmomentjes. Tot slot was Trijntje Oosterhuis verantwoordelijk voor de apotheose van de avond. Ondanks ‘Purple Rain’ van Prince, gezongen door Marloes Kooter, was het een droge avond.

Foto’s: Martien van Dam

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen