13.8 C
Deurne
dinsdag 21 maart 2023
Home- DeurneSHI non-food concepts uit Asten ontvangt de Gouden Gift 2021 van ORO

SHI non-food concepts uit Asten ontvangt de Gouden Gift 2021 van ORO

SHI non-food concepts uit Asten heeft de Gouden Gift 2021 van ORO ontvangen. De Gouden Gift is een blijk van waardering voor personen of organisaties die het mogelijk maken dat mensen met een beperking mee kunnen doen in de maatschappij.

De winnaar werd afgelopen zaterdag tijdens de online-uitzending van ORO Toppers bekendgemaakt. Olaf van Buggenum en Dirk van Diepen van SHI non-food concepts namen de Gouden Gift, in de vorm van een kunstwerk van ArtORO Deurne in ontvangst.

Zonder druk
Jan Roelofs, bestuurder van ORO, is blij met de jarenlange samenwerking en de manier waarop SHI bijdraagt aan het geluk van de cliënten: “Wij werken al jaren met SHI samen en hebben met het bedrijf mee mogen groeien. Op alle werkdagen werkt op deze locatie een groep cliënten met hun begeleiders, zonder druk. Ze kunnen fijn productiewerk uitvoeren. Een sociale ondernemer waar we erg blij mee zijn!”

Trots
Olaf van Buggenum laat weten hartstikke trots te zijn op hun medewerkers van ORO. “Bij SHI zijn de cliënten van ORO echt onderdeel van het bedrijf. Binnenkort gaan we verhuizen en daarbij houden wij ook rekening met de wensen en behoeften van de cliënten van ORO. Het is een mooie eer om de Gouden Gift te mogen ontvangen.”

Foto: ORO

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen