13.7 C
donderdag 2 mei 2024
Home- St. JozefparochieSJVV Dames 1 door naar halve finale KNVB Beker

SJVV Dames 1 door naar halve finale KNVB Beker

Het eerste damesteam van SJVV uit de St. Jozefparochie is met de overwinning op Sparta 25 Dames 1 uit Beek en Donk door naar de halve finale voor de KNVB Beker. SJVV Dames 1 wist de wedstrijd te winnen met 0-2.

Vanaf de eerste minuut zette de ploeg druk op de achterhoede en lieten de dames een goed aanvallend spel zien. Dit werd beloond door twee mooie goals van Fleur van Hees in de 9de en 20ste minuut. Het team strijde daarna onder leiding van trainer Karlo Vullings tot de laatste minuut om de overwinning binnen te halen.

Een mooie aanvulling op de reeks eerder gespeelde wedstrijden om de KNVB Beker: SJVV Vr1 – Mierlo Hout Vr1: 4-0, ZSV Vr1 – SJVV Vr1: 0-2 , SJVV Vr1 – Liessel Vr1: 14-0 , SJVVVR1 – Schijndel Vr1: 1-1 (4-2 na penalty’s) en ST Volharding/Sambeek Vr1 – SJVV Vr1: 0-2.