7.3 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurneCrazy Rock Festival brengt 12 tribute bands samen in Zeilberg; win tickets...

Crazy Rock Festival brengt 12 tribute bands samen in Zeilberg; win tickets bij DMG Radio

De tweede editie van het Crazy Rock Festival brengt zaterdag 6 april twaalf van de beste tribute bands van dit moment samen op het podium in de Zeilberg. Bij DMG Radio kun je vandaag de hele dag tickets winnen voor het evenement dat volgend weekend plaatsvindt op de drie podia van Apollo, De Kroeg en Sixx.

Wanneer je zaterdag tussen 09.00 en 18.00 uur muziek hoort van één van de artiesten die ‘gecoverd’ worden door de tribute bands maak je kans op kaarten voor het Crazy Rock Festival. Op het moment dat je er eentje hoort, zorg dan dat je als eerste belt naar 0493-227227. Je kunt ook naar hetzelfde nummer een WhatsApp sturen, zolang je maar de eerste bent die contact legt met de studio van DMG.

De artiesten die je zaterdag voor de winactie in de gaten moet houden, zijn: AC/DC the Rolling Stones, Nirvana, Creedence Clearwater Revival, Foo Fighters, Kiss, Thin Lizzy, Jimi Hendrix, Bon Jovi, Johnny Cash, Van Halen en Artic Monkeys.

Bij het Crazy Rock Festival in de Zeilberg treden zaterdag 6 april in totaal twaalf tribute bands op, waaronder Stones Sessions, Kissterious, The Servants, The Fortunate Sons, Best of Foo, ACinDC, Philo, Bald as Love, Bad Medicine, The Three Amigo’s, Eruption en Scummy Men. In het geval je komende zaterdag misgrijpt naar de tickets bij de winactie van DMG Radio, kun je nog toegangskaarten bestellen via de website van Crazy Rock festival.

DMG Radio is te ontvangen in de regio Deurne op 106.2 FM en in heel Zuidoost-Brabant via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

Foto: DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen