5.7 C
Deurne
woensdag 1 februari 2023
Home- DeurneSomberheid verjagen in Deurne met bijeenkomst op Blue Monday in De Roos

Somberheid verjagen in Deurne met bijeenkomst op Blue Monday in De Roos

De derde maandag van de maand januari wordt ook wel gezien als de meest deprimerende dag van het jaar. De vakanties zijn nog ver weg, goede voornemens dreigen al te mislukken en het weer is op Blue Monday ook vaak niet al te best. De ideale dag om iets te doen dat de toekomst weer leuk maakt, vinden ze bij OJC De Roos in Deurne.

Op maandag 16 januari komen diverse jongerengroepen, jongerenwerkers, sociaal werkers, vrijwilligers en cultuurmakers bij elkaar om het gesprek aan te gaan over de mentale gezondheid van jongeren. Die staat onder druk door veel stress van werk, school en social media en de coronacrisis heeft daar nog een schepje bovenop gedaan.

Electro-act ‘xtort’
Tijdens de bijeenkomst wordt er een presentatie gegeven door het Tejo-huis Deurne. Verder is er een korte film te zien die is gemaakt door de jongeren van KEITHUIS en zal de bekende electro-act ‘xtort’ optreden met zijn meest ‘depri’ repertoire. Dj DOOOOOOM zorgt voor de muzikale omlijsting en er is de mogelijkheid om je problemen ritueel te verbranden. Ook is er de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan voor jongeren, ouders en professionals.

De avond vindt plaats op maandag 16 januari in OJC de Roos aan het Haageind 27 in Deurne en begint om 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Blue Monday is een initiatief van Jongerenwerk Deurne, Laarbeek en Nuenen, Keithuis, OJC de Roos, De Bunker Gemert, Join Us, Place to be Laarbeek, Team Unlimited Gemert, Tejo Deurne en culturele partners.

Foto: Jongerenwerk Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen