1.6 C
Deurne
donderdag 8 december 2022
Home- St. JozefparochieSpeeltuin de Speuldries in Deurne sluit seizoen af met bijna 25.000 bezoekers

Speeltuin de Speuldries in Deurne sluit seizoen af met bijna 25.000 bezoekers

Door het warme weer was het tot en met de laatste dag van het seizoen druk bij Speeltuin de Speuldries in de St. Jozefparochie in Deurne. Dit jaar kon de gratis speelplek voor kinderen rekenen op bijna 25.000 bezoekers.

“Wat een aantal! Bedankt allemaal voor jullie bezoek aan de speeltuin. We kijken terug op een fijn seizoen”, laat het bestuur van de Speuldries weten.

Onderhoud
Voor de vele vrijwilligers, werkgroep-leden en toezichthouders betekent dit niet dat ze nu achterover kunnen leunen. “Achter de schermen wordt er ook buiten het seizoen verder gewerkt. De werkgroep zorgt voor het onderhoud. Zij zijn al aan de slag naar aanleiding van het laatste keuringsrapport. En natuurlijk blijven zij het groen onderhouden”, legt de organisatie uit.

IJsbeeractie
Het bestuur zelf is afgelopen tijd op rondreis gegaan door de regio om inspiratie op te doen bij andere speeltuinen. “Heel leuk om te zien hoe andere speeltuinen alles geregeld hebben. We hebben weer genoeg ideeën, die we de komende tijd wat verder gaan uitwerken. En natuurlijk staat er in januari weer een IJsbeeractie gepland, we verwachten dat die dit jaar door kan gaan”, meldt het bestuur van de Speuldries.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen