7.3 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurneSpeuldries en Scouting houden samen open dag

Speuldries en Scouting houden samen open dag

Komende zaterdag 25 augustus houden Scouting St. Jozef en Speeltuin de Speuldries hun gezamenlijke Open Dag. “Deze dag is ondertussen uitgegroeid tot een begrip in “de Hei” en omstreken,” zegt Dirk Verhees, bestuurslid van de Scouting St. Jozef. Voor het vierde jaar op rij organiseren de buren, beide gevestigd aan de Rembrandt van Rijnstraat te Deurne,  deze middag voor jong en oud.

Spelen bij de Blokhut en de Speuldries“Terwijl in de speeltuin door de kinderen heerlijk gespeeld kan worden kunnen de papa’s en mama’s, opa’s en oma’s toekijken -of natuurlijk meespelen – onder het genot van een hapje en een drankje. Er zal onder andere een modderkeuken en een reuzen-ballenbak zijn, ze kunnen lasergamen, op het blotevoetenpad lopen en het brein breken in een escaperoom, er worden glittertattoos gezet en nog veel meer,” vertelt Verhees.
Er wordt dus een gevarieerd programma aangeboden voor alle leeftijdscategorieën, van bever (vanaf 5 jaar) tot stam (volwassenen). Zo laat Scouting St Jozef op het grasveld bij de blokhut zien wat zij een huis hebben. In de speeltuin Speuldries zullen ter ere van de Open Dag ook extra activiteiten zijn.

Gratis toegang
De middag, die start om 13.00 uur, wordt afgesloten om 16.00 uur met de huldiging van jubilarissen en het traditionele “overvliegen”: op spectaculaire wijze verlaten de leden hun oude groep en vliegen over naar hun nieuwe groep, waar zij verwelkomd worden. Het programma eindigt om 17.00 uur. Toegang en deelname aan alle activiteiten is gratis.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen