4.5 C
Deurne
zaterdag 24 februari 2024
Home- St. JozefparochieSpeuldries helemaal klaar voor nieuwe seizoen; kinderen kunnen weer los in Deurne

Speuldries helemaal klaar voor nieuwe seizoen; kinderen kunnen weer los in Deurne

Nog één nachtje slapen en de kinderen in Deurne kunnen weer helemaal los op de speeltoestellen van de Speuldries in de St. Jozefparochie. Het terrein bij ’t Hofke van Marijke gaat dinsdag 19 april weer open voor het nieuwe seizoen en ze zijn er klaar voor.

Tijdens de winter is er door een werkgroep twee keer per week hard gewerkt om alles weer tiptop in orde te maken. Er is volop onderhoud gepleegd met hier en daar een likje verf, het groen is onderhouden, alles is nagekeken en één speeltoestel heeft een vernieuwde ondergrond gekregen.

Worstenbroodjes
De werkgroep werd afgelopen periode beloond voor hun harde werk met een bezoekje van Christel de Laat van Omroep Brabant die worstenbroodjes kwam brengen voor het team van de Speuldries. “Dat hadden ze verdiend. Een extra waardering voor deze kanjers”, laat de organisatie weten.

Jaarvergadering
Naast de opening van het speelterrein op dinsdag 19 april, houdt de Speuldries diezelfde dag hun jaarvergadering om 20.00 uur in het Hofke van Marijke. Belangstellenden zijn van harte welkom. Bekijk hieronder de videoreportage van Omroep Brabant waarbij de worstenbroodjes worden uitgereikt aan de werkgroep van de Speuldries in Deurne.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen