Deurne
vrijdag 29 maart 2024
Home- DeurneSportief feesten en genieten op de Markt tijdens Deurne City Run

Sportief feesten en genieten op de Markt tijdens Deurne City Run

Sportief bezig zijn, genieten en feestvieren gingen zaterdagavond hand in hand bij de City Run in het centrum van Deurne. Tientallen lopers waagden een gooi naar de eerste plaats bij de 10 kilometer Crowe Contour estafetteloop, de 5 kilometer Deuvie en 10 kilometer Fiduna Run.

Bij de estafette won het team Martiens Mila, op de 5 kilometer werd Teun Duisters eerste en op de 10 kilometer was Ruud van Mill de snelste. De winnaars werden beloond met dertig consumptiemunten die ze konden besteden bij de horecazaken aan de Markt in Deurne.

Sportieve prestatie
Het parcours dat door het centrum van Deurne liep, zorgde ervoor dat het publiek de lopers meerdere malen voorbij kon zien komen en de deelnemers goed aangemoedigd konden worden bij hun sportieve prestatie. Na afloop was er voor alle lopers een verfrissing op één van de terrassen op de Markt en werd er nog tot in de late uurtjes gefeest met muziek bij de after-party van de Deurne City Run.

De volledige uitslagen met alle deelnemers aan de Crowe Contour estafetteloop, de 5 kilometer Deuvie en 10 kilometer Fiduna Run vind je op de website van Startnummerexpress.